top of page

Mitkä ovat hankkeen tavoitteet?

Mieli mintissä -hankkeessa vahvistetaan ja harjoitellaan psyykkiseen aikuisuuteen liittyviä osa-alueita.

Työllistämme Intro ry:n aiemmin osallistuneita nuoria kehittämään & toteuttamaan Filosofoinrinki -toimintamallia. Viemme mallia muille nuorten kanssa toimiville tahoille järjestäen eri toimipaikoissa Filosofointirinkejä, jonka meidän kehittäjänuoremme ohjaavat yhdessä Intron valmentajan kanssa. Muille toimijoille jää painettu materiaali Filosofointiringistä, jolloin he voivat ottaa sen helposti käyttöön omassa toiminnassaan.

Filosofinen yksilövalmennus puolestaan on kohdennettu nuorille, jotka kaipaavat kahdenkeskistä filosofista keskustelua tai joille ryhmätoimintaan osallistuminen on haasteellista, jopa mahdotonta. Filosofisessa yksilövalmennuksessa nuori voi luottamuksella puhua ajatuksistaan ja reflektoida niitä ammattilaisen tuella. Filosofinen yksilövalmennus on 5 tapaamisen kokonaisuus, jossa käsitellään elämän suuria, mutta samalla henkilökohtaisia kysymyksiä.

 

Näiden lisäksi jatkamme omaa kuukausittaista Filosofointirinki- toimintaa.

Yhteistyökumppanit

Vaakuna_Tampere.png
logo_ohjaamo.png
suju_logo.jpg
minela_logo_small.png

”Haluaisin, että useampi pääsee kokemaan tämän filosofisen keskustelun voimaa, miten se vahvistaa omia arvoja ja syventää ajattelua!”

Tahdotko lisää tietoa?

Tampereen kaupungin nuorisotakuuavustus on suunnattu toimintaan, joka edistää koulutuksen tai työvoiman ulkopuolella olevien tamperelaisten nuorten työllisyyttä ja ammattitaitoa sekä vahvistaa osallisuutta ja mahdollisuuksia itsenäiseen elämään. Toiminta on Tampereen strategian 2030 mukaista.

bottom of page